Få en billig elregning

Uafhængig prissammenligning. Ærlig kundeservice.

Vilkår og betingelser

På denne side finder du SkiftEnergi.dk´s vilkår og betingelser, som er gældende, når du bruger vores hjemmeside. Hvis du er i tvivl om det mindste på denne side, er du meget velkommen til at kontakte os.

Husk også at se vores Cookie og Persondatapolitik.

Vilkår og Betingelser

SKIFTENERGI ApS
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg
CVR nr.: 36394943

I det følgende bruger vi ”os”, ”vi” og ”vores”, hvilket henviser til Skiftenergi ApS og ”dig” og ”dit” henviser til alle der bruger www.skiftenergi.dk.

1. Generelt.

1.1 SkiftEnergi.dk er en gratis og uafhængig søgemaskine, der - via Energitilsynet - indhenter priser hos alle danske energiselskaber, så landets forbrugere kan gennemskue energimarkedet.

1.2 Denne data opdateres automatisk hvert 30 minut* for at sikre et opdateret og retvisende billede af markedet. Vi tager ikke ansvar for fejl og/eller ukorrekte informationer, som bliver oplyst på vores hjemmeside.

*dog ikke mellem kl. 5.00 og kl. 7.30.

2. Ændringer og opdateringer.

2.1 Vi kan ændre og opdatere vores vilkår og betingelser. Brug af hjemmesiden efter opdatering betyder accept af den opdaterede udgave.

2.2 Vilkår og betingelser er senest opdateret den 14.03.2018.

3.0 PRIS:AGENT

3.1 FREEMIUM (gratis udgave)

Når du bruger vores FREEMIUM PRIS:AGENT, gælder følgende betingelser.

3.1.1 Når du tilmelder dig vores PRIS:AGENT, er det afgørende, og alene dit ansvar, at vi modtager de rette detaljer fra de tilbud du løbende skifter til. Dette danner grundlag for fremtidige varsler. Du kan altid opdaterer dine tilbudsdetaljer hos os, via de mails du modtager.

3.1.2 Vi har ikke ansvar, eller kan gøres erstatningspligtige, for de tilbud du skifter fra og til, herunder fejlskift, skjulte priser, gebyrer el. lign.

3.1.3 Vi varsler dig ca. 1,5 måned inden at din pris udløber, så du kan nå at skifte til et nyt, men du er selv ansvarlig for at skifte i tide til et nyt. Vi tager ikke ansvar for perioder med ekstraordinære høje priser hos selskaber grundet prisstigninger, evt. grundet din forsinkede tilmelding til et nyt.

3.1.4 Vi tilbyder ikke kundeservice via telefon eller mail, men du er velkommen til bruge vores Community, og via det få svar af os eller andre.

3.1.5 Vi tilbyder ikke hjælp til at tjekke slutopgørelser eller elregninger, men du er velkommen til bruge vores Community, og via det få svar af os eller andre.

3.1.6 Vi kan ikke gøres erstatningsansvarlig i forbindelse med din kontrakt hos energi-selskaberne, herunder evt. misligholdelse. Det er alene deres betingelser der gælder i jeres kundeforhold.

3.2 PREMIUM (betaling udgave)

Når du bruger vores PREMIUM PRIS:AGENT, gælder følgende betingelser.

3.2.1 Efter din tilmelding får du tildelt en personlig PRIS:AGENT hos SkiftEnergi.dk, som undersøger alle faste priser, herunder introtilbud, blandt landets energi-selskaber. På baggrund af dine oplysninger, fremsender din PRIS:AGENT information på det billigste tilbud du kan få, samt information omkring aktivering.

3.2.2 Vi benytter ikke automatisk tilmelding, og du skal derfor selv tilmelde dig tilbuddet. Det gør du via den tilbudsmail du får tilsendt, som indeholder en præcis tilmeldingsbeskrivelse. Det tager et øjeblik.

3.2.3 Følger du vores anvisninger, og tilmelder du dig de tilbud vi fremsender rettidigt, gælder efterfølgende garantier.

3.2.4 SkiftEnergi.dk garanterer, at du altid har markedets billigste pris. Kan du mod forventning få en billigere pris end den du har fået tilbudt via os, udbetaler vi prisforskellen.

3.2.5 SkiftEnergi.dk garanterer, at de priser du får tilbudt, og løbende betaler, er billigere end markedets billigste variable* pris-aftale. Betaler du mod forventning en højere pris end den billigste variable pris* i perioden, udbetaler vi prisforskellen.

*eksklusiv introtilbud.

3.2.6 Du har adgang til kundeservice via telefon og mail. Du har altid mulighed for, at indsende dine elregninger samt slutopgørelser, og få dem tjekket af din PRIS:AGENT.

3.2.7 Vi opgører din forventede besparelse måned for måned, som fremsendes via mail. Opgørelsen vil altid tage udgangspunkt i dit forventede forbrug, og blive tilpasset når du indsender slutopgørelser, som viser dit faktiske forbrug. Når vi kender dit faktiske forbrug, udregner vi din faktiske besparelse.

3.2.8 Du er forpligtet til at indsende din slutopgørelse til din PRIS:AGENT, når du modtager denne fra det gamle energi-selskab. Indsender du ikke din slutopgørelse, tager vi udgangspunkt i dit forventede forbrug, når vi udregner din besparelse og vores fortjeneste.

3.2.9 Vi fakturerer dig et oprettelsesgebyr på 49 kr. ved tilmelding til vores PRIS:AGENT, og efterfølgende et abonnement på 12,5 kr/md.

3.2.10 Når din periode hos et energi-selskab er overstået, og vi har modtaget din slutopgørelse, udregner vi din faktiske besparelse. Med udgangspunkt i din faktiske besparelse, fremsender vi en regning på 25 %, fratrukket dit månedlige abonnement på 12,5 kr. Du vil altså maksimalt betale 25 % af din besparelse.

3.2.11 Vi kan ikke gøres erstatningsansvarlig i forbindelse med din kontrakt hos energi-selskaberne, herunder evt. misligholdelse. Det er alene deres betingelser der gælder i jeres kundeforhold