Få en billig elregning

Uafhængig prissammenligning. Ærlig kundeservice.

SkiftEnergi.dk for erhverv

Som erhvervsdrivende kan du ikke sammenligne priser blandt landets energi-selskaber her på SkiftEnergi.dk. Det kan nemlig bedre betale sig for dig, som erhvervsdrivende, at kontakte alle energi-selskaber og lade dem underbyde hinanden i kampen om at vinde dig som kunde.

Når du inviterer alle energi-selskaber til at byde på dig som kunde, opstår der en skarp konkurrence i blandt selskaberne, og derfor presses de til lavere priser, hvilket kan ses og mærkes på din bundlinje.

Få besked når vi er klar

Omvendt auktion

Normalt starter man en auktion for at presse prisen op, men da SkiftEnergi.dk ønsker at presse din pris ned, afholder vi auktionen omvendt.

Vælger du at sætte din elregning på auktion i blandt landets energi-selskaber, er det selvfølgelig det billigste tilbud der vinder. Og herfra er det op til dig, om du ønsker at gøre brug af tilbuddet.

Undgå besværet

For de fleste erhvervsdrivende kan denne udbudsopgave dog være meget kompleks. Ofte er der også brug for uvildig rådgivning i forhold til hvilken slags elaftale man som erhvervsdrivende skal vælge.

Få hjælp

Derfor åbner vi inden længe op for en service til dig som erhvervsdrivende, der gør det nemt at få indhentet markedets bedste tilbud.

Få besked når vi er klar